??? ??????? ???

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #12330 από caslor
??? ??????? ??? δημιουργήθηκε από caslor
Το τελευταίο διάστημα εχει παρατηρηθεί  από συγκεκριμένα άτομα 3-4 (και του οικείου περιβάλλον τους) που ειχαν διαγραφεί από το συγκεκριμένο φόρουμ για ανάρμοστη συμπεριφορά και μη τήρηση των κανονισμών , να ξανά μπαίνουν μέσα ως νέοι χρήστες και να προσπαθούν να ξανά δημιουργήσουν πρόβλημα  και γενικός να πουν τα δικά τους..  εξακολουθώντας να μην σέβονται κανονισμούς.


Το ανεξήγητο είναι ότι αφού μπορούν και γράφουν και σε άλλα φόρουμ και λένε  τα δικά τους εκεί χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς  ( ίσως να είναι και η αιτία αυτό βέβαια ότι δεν τους δίνει κανείς άλλος σημασία )
και δεν τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ..  το αμφισβητούν  και γενικός του καταλογίζουν πολλά  ''κακά''  γιατί καταφεύγουν σε χαζούς τρόπους να μπαίνουν μέσα  και να γράφουν??  κτλ κτλ ??

Γιατί ενοχλούνται όταν ξανά απομακρύνονται από μέσα  ενώ γράφουν διάφορα αποσκοπώντας σε αυτό ? στην διαγραφή τους

Άλλωστε πρόβλημα στο φόρουμ η στους συντονιστές δεν δημιουργούν όπως νομίζουν... υπάρχουν τα εργαλεία διαχείρισης ώστε να τους μπλοκάρουν και να σβήνουν τα χαζά μηνύματα τους .

Το να ασχολούμαστε μαζί τους  και να γράφουμε για αυτά τα συγκεκριμένα άτομα  όπως έχει φανεί μέχρι τώρα  δεν το κάναμε και ούτε έχουμε την όρεξη τους....  Ασχολούμαστε μόνο με σοβαρά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν..

Οπότε ας κάτσουν εκεί που κατέφυγαν και να γράφουν ότι θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς...  και μην βρίσκουν χαζούς τρόπους για να προσπαθούν να μπαίνουν εδώ μέσα... με μόνο σκοπό να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα...  (ούτε τα  10 χρονα τέτοια συμπεριφορά )

Μπορούν να παραδειγματιστούν από 2-3 φιλικά τους άτομα που ενώ γράφουν και αυτά  αλλού διάφορα, (δεν θα τα χαρακτηρίσω τι ακριβώς ) κακολογίες  και έχουν την ίδια γνώμη μαζί τους για το συγκεκριμένο φόρουμ... παρόλα αυτά εδώ μέσα φροντίζουν να έχουν μια τυπική συμπεριφορά και να μην προκαλούν  για αυτό και δεν έχουν απομακρυνθεί.

Για όλα αυτά ζητάμε συγνώμη από τους χρήστες του φόρουμ εάν έπεσαν πάνω σε αυτές τις χαζές δημοσιεύσεις και δεν  είχε γίνει έγκαιρα  η διαχείριση τους .
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
Timber by EMSIEN-3 LTD